Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • SPM is just around the corner :(
  • RAMADHAN
  • vacation? ohh no
  • My Dream
  • Mahomiess for life :3
  • Excited dah nak Raya! :*
  • HAHA
  • Don't lie. I hate !
  • *weeewuuuu~ freedom
  • *Luahan hati


  • Older post                        Newer post

    Happy Raya!


    first of all, Assalammualaikum wbt :)
    lama tidak update blog, since SPM tahun lepas and sampai sekarang blog krik krik :3 btw, kita cerita start dri SPM dulu...

    Alhamdulillah keputusan SPM memberangsangkan walaupun tidak straight A but you know my rejeki hehe. time SPM tuh study lah kan. tdur jam 10. then, bangun subuh sambung study lagi. tidak risau pun time tidak cukup tidur kah apa kah.. semuanya berjalan dengan lancar,. kecuali subjek kimia lerr HAHAHA!

    setelah hampir sebulan SPM, fuhhh relaks lah sudah.. budak lepasan SPM lah katakann.. terperap jak lah di rumah. bukannya tidak mau cari kerja, tapi tidak layak HAHA adakah patut supervisor tuh cakap under age :/ hello!? im 18 sudah that time.. maybe dia tidak pandai tengok IC orang kotttt ;/

    sudah berhoney moon kann... cuti memanjang, tibalah masa yang dinanti nanti kan. alahai kangkung.. tuhan jak tahu betapa nervessnya time tuh. kalau boleh,tunggu ah sampai semua org ambik baru aku ambik. tapi tak juga, kawan aku ni berabis suruh aku ambik cepat cepat. sebab, kalau sudah ambik tension kurang sikit, hahahah. BETULLAH TUH!

    melangkah perlahan lahan menuju ke meja guru. sepanjang jalan aku berdoa agar pass with flying color. aisehmen! sekali tengok result. HAHAHA ada pula sangkut D . kimia lagi tuh :3
    lpas ambik result. bersyukur sangatt :) terima kasih Allah swt.

    lepas dapat result, semua kawan bawa lepak. aduhh aku penat gila time tuh. tapi ramai yang minta tolong teman isi UPU. aku pun oklah tlonglahhh. isi semua apa yg patut.
    tidak lama kemudia.. result UPU pun kluar, ramai kawan aku tidak dapat sambung study U. sampai hampir semua kawan gegerls aku masuk matrikulasi dekat labuan, Sabah. 

    kini tinggal aku sendiri di UiTM Kota Kinabalu, Sabah. aku ambik Diploma in Tourism Management :3 tapi setiap di hari hujan pasti akan timbul pelangi... hari2 ku di hiasi oleh ex classmate sebab dia dapat masuk second intact wuhuuu budak banking lagi tuh. yepp im so happy.

    and know, cuti mid term. so, sini lah masa belajar sambil beraya sbb test 1 akan berlangsung selepas raya hahahah. okay everybody, setakat sampai di sini sahaja. i have to go :)

    btw, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

    nanti i update blog lagi, salam...


    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D