Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • RAMADHAN
  • vacation? ohh no
  • My Dream
  • Mahomiess for life :3
  • Excited dah nak Raya! :*
  • HAHA
  • Don't lie. I hate !
  • *weeewuuuu~ freedom
  • *Luahan hati
  • How's life?


  • Older post                        Newer post

    SPM is just around the corner :(


    hai guys!
    rasanya bertahun suda tidak update blog ni. :( im quite busy with my spm for this coming november. so, today i take this oppurtinity to update something precious. lol! im just kidding :)

    did you see the picture? "It's Friday!" hmmm, maybe friday is the best day ever for you guys. but not me! because friday, saturday and sunday is not holiday :( i need go to tuition class, extra classes and meet teacher and so on. lol

    well, i regrets everything :( knpalaa tidak dari dulu lagi struggle kan? mahu dekat spm baru lah mahu cover semua topik. ergggh! im stressful overload. 10 subjek yang mesti dibelajar :-

    • Bahasa Melayu
    • Bahasa Inggeris
    • Matematik Moden
    • Sejarah
    • Pendidikan Islam
    • Biologi
    • Fizik
    • Kimia
    • Matematik Tambahan
    • Lukisan Kejuruteraan

    this is so freaking bad. so kepada budak aliran sains tulen. make sure you guys belajar benda ni dari awal lagi okay. sebab kalau mau struggle last minit memang jahnammmmm :|

    lots of love,
    Ayuuuuuuuuuuu



    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D