Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • vacation? ohh no
  • My Dream
  • Mahomiess for life :3
  • Excited dah nak Raya! :*
  • HAHA
  • Don't lie. I hate !
  • *weeewuuuu~ freedom
  • *Luahan hati
  • How's life?
  • Bad day ever


  • Older post                        Newer post

    RAMADHAN



     Assalammu'alaikum and hye guys!
    rasanya macam bertahun gila aku tidak update blog ni, yeahh actually memang brtahun pun. aku pun tidak tau apa yang aku buat selama bertahun ni. hahaha, well budak SPM lah katakan. so, first of all, aku akan biarkan blog ni terbelengkalai untuk beberapa bulan, sebab SPM just around the corner dude. im scary to the death memikirkan nasib aku ni tahun. SPM SPM SPM

    so, apapapun please doakan yang terbaik untuk aku okay readers? you know what, im kinda stress right now. no I mean, i stress everyday. homeworks is killing me. is there anyone want to help me with this freakin homework? yaa! semestinya tiada yang boleh tolong. sebab masing masing pun busy dengan kerja sendiri.

    neways, i have to stop here. banyak alasan utk diberi, but i prefer "i need to do my homework" hahahah apapapun saya cuma nak cakap SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN
    p/s : gambar di atas tiada kena mengena. hahaha

    bye, salam cinta
    AYU 

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    1 Comments:

    Anonymous Anonymous said...

    selamat berpuasa :D

    30/6/14 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D