Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • My Dream
  • Mahomiess for life :3
  • Excited dah nak Raya! :*
  • HAHA
  • Don't lie. I hate !
  • *weeewuuuu~ freedom
  • *Luahan hati
  • How's life?
  • Bad day ever
  • lamanya tdk update..


  • Older post                        Newer post

    vacation? ohh no

    I like high heels, but i can't wear it. cause I'm scared. :3

    Salam and hai everybody. it's been a long time i didn't update my sparkle! (blog's name)
    Well, sekarang ni musim cuti sekolah untuk saya dan masa untuk pelajar form 5 bertungkus lumus untuk masa hadapan dia orang. Kannnnn SPM sedang berlangsung?

    Hmmmm, musim cuti sekolah tahun ni tidak membosankan sangat, sebab banyak aktiviti yang kami jalankan satu kelas. Haha! salah satunya kelas fizik yang cikgu mariati ambil time cuti -_- this is what we called as a happy holidays. at least dapat jumpa kawan sambil belajar? Yaaa, ada juga belajar tapi kuantiti sikit. MasyaAllah :3

    kelas fizik tu kna ambik dalam lebih kurang 4 hari. Aku pun tidak sangka yang aku hadir keempat-empat kelas tu. HAHA! lepas kelas fizik habis, bosan juga duduk rumah jak sambil buat homework addmath yang sebanyak 550 soalan tu. 550?! Banyak tu! memang banyak. tapi mahu buat macam mana sudah kena paksa? -_- 

    Baru-baru ni ada "Seminar Kerjaya Petrosains" yang dianjurkan oleh Petronas. Memang daebak!! HAHA. time breaking ice tu paling best. semua lawak :D kami hampir satu kelas join tu seminar. tapi ada juga kelas lain tapi kami memang rapat sama semua orang :p here's some photo that we took together :3



    ni time rehat, lepas dari dewan makan terus kami snap-snap. saya di situ yang dibelakang haha :3


    ini time rehat selama 30minit. kami round-round rela yang dekat gayang tu :D



    ini gift kena bagi. memang comel jerr beg tu. i loike <3


    time mahu pulang dah. posing sikit dekat bas sekolah :*


    Okay sampai sini jak lah dulu. got to go somewhere in this town. hihik bye!
    Assalamu'alaikum <3

    yours truly,
    Ayu



    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D