Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • *Luahan hati
  • How's life?
  • Bad day ever
  • lamanya tdk update..
  • Freebies Header
  • inspire me
  • Pemenang 1st Ever Giveaway !
  • Pemenang GA akan diumumkan tidak lama lagi
  • First Simple Giveaway by Nazarah
  • Cinta Vlog ;)


  • Older post                        Newer post

    *weeewuuuu~ freedom


    Assalamu'alaikum and hai everyone.
    I am just over excited! 2 minggu berhempas pulas dengan macam-macam jenis buku dari Bahasa Malaysia ke English and then, ke subjek sains, and finally! here I am free without any stress because of exam. Yup! 2 minggu yang lepas aku ambik exam untuk sem 1. Saya sudah anda bagaimana? Haha!

    Sebenarnya, aku ni baru balik dari supermall. Penat juga ah jauh betul round-round cari barang. sempat juga ah beli satu bawal tribal, and fipper. ingat tdi mahu beli colorful jeans, tapi harga dia amboi! RM110.90 mampus nak beli pokai gua. :p jadi mama cakap hujung bulan ja beli. kalau sudah gaji *kaching* kalau gitu nanti kau borong satu mall tu. haaa~

    ohh ya! ada hot story ni . akan datang aku cerita kan. tengah busy ni buat benda-benda yang nak kena hantar. see ya! bye~

    xoxo, Ayu

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D