Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • How's life?
  • Bad day ever
  • lamanya tdk update..
  • Freebies Header
  • inspire me
  • Pemenang 1st Ever Giveaway !
  • Pemenang GA akan diumumkan tidak lama lagi
  • First Simple Giveaway by Nazarah
  • Cinta Vlog ;)
  • When I'm too lazy to answer :D


  • Older post                        Newer post

    *Luahan hati


    i've learn too much about friends/friendship. I'm happy. But sometimes I can't get enough, I really don't know why I'm feeling so lonely. I just though...errr it's really hard for me to explain. Hmmm, maybe I need to find someone that will always with me. Yeahh! I need a sister :( I need someone to talk together. gossip-ing together.

    fine. aku ada ramai kawan, sangat ramai. tapi kawan yang betul-betu kawan tu susah mahu cari. entahlah! memang susah mahu cari yang perfect ni. kan? kita semua tidak sempurna. tapi secara ciptaan tuhan kita memang sempurnalah. shit betul lah feeling ni. haaaaaa~ ok tadi kan aku ada tengok OH MY ENGLISH. totally totally best, and I can't wait for the next episod. well, walaupun kita tahu yang di ome tu dia ajar basic ja. tapi basic kita kena kuat baru lah boleh expert. isn't? haha

    hmmm.. well as usual aku ni takda hot topic nak kongsi. maybe I need to change. i need to wake up early tomorrow and pray. minta dilapangkan dada. means takda gangguan emosional lah. haha. ok guys.setakat ni ja lah luahan hati sehhh :3 i will stop here with love


    xoxo, Ayu

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D