Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Freebies Header
  • inspire me
  • Pemenang 1st Ever Giveaway !
  • Pemenang GA akan diumumkan tidak lama lagi
  • First Simple Giveaway by Nazarah
  • Cinta Vlog ;)
  • When I'm too lazy to answer :D
  • Tired :(
  • changee
  • new entry :D


  • Older post                        Newer post

    lamanya tdk update..



    Assalamu'alaikum you all. 
    actually, sy update ni blog bukannya ada apa nak kongsi ataupun cerita yang menarik nak cerita. tapi since busy dengan sekolah sy langsung tdk dpt mnghadap lappy. Hmm, klau nak on9 pun kna guna phone ataupun tab. boring gila pkai phone on9, Tak puas nak on9. 

    Okey, mungkin ini post terakhir. sy tdk tahu bila lah lagi sy dapat pdate ni blog. i'll miss my blog very much. and also my readers, cehh ada readers ke? back to the story, nak tahu knpa ni last entry? sebab sy busy dengan klas tambahan. lpas tu masa prsekolahan pun kna tmbah smpai jam 2 lbih. sakit otak masuk klas science ni.

    lepas tu, dekat rumah mmg tiada masa nak bukak lappy sebab hmpir setiap hari ada kerja rumah dan i donno what to say. okay gtg! salam bye :*


     



    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    3 Comments:

    Blogger Shakira Pathi said...

    janji ada jugak post yg satu ni :)

    17/3/13 
    Blogger Natasya Abu said...

    kenapa tulisan kecik sangat? besaq lah sikit hew hew.

    23/3/13 
    Blogger Superahah said...

    @Shakira Pathi : Haha, ada masa kejap nak update

    @Natasya Abu : Kecik-kecik comeii :D

    4/6/13 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D