Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Pemenang GA akan diumumkan tidak lama lagi
  • First Simple Giveaway by Nazarah
  • Cinta Vlog ;)
  • When I'm too lazy to answer :D
  • Tired :(
  • changee
  • new entry :D
  • Pure science and GA story
  • Freebies
  • Tutorial : Transparent Header (Photoscape)


  • Older post                        Newer post

    Pemenang 1st Ever Giveaway !

    - Assalamu'alaikum dan hai earthlings ! Today saya dan aliyeaa akan umumkan pemenang 1st Ever Giveaway by Ayuu and Aliyeaa. First of all, kami minta maaf sebab lambat umumkan pemenang GA ni disebabkan masalah teknikal dan hadiah Teddy bear seperti yang telah diumumkan itu hari telah digantikan dengan earphone yang kiut :3 Sorry sorry sorry *menari. So, mari scroll ke bawa ;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Pemenang earphone dan notebook ;

    1. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com

    2. http://budakgilabelog.blogspot.com

    3. http://duniajambu.blogspot.com

    Pemenang Header transparent ;

    1. http://lissa-lissalalissa.blogspot.com

    2. http://anislvince.blogspot.com

    3. http://aichrah.blogspot.com

    4. http://teenagersareawesome.blogspot.com

    5. http://aanayid.blogspot.com

    Pemenang Cursor bernama ;

    1.  http://syiffaroxy.blogspot.com

    2. http://cuty-petuty.blogspot.com

    3. http://farahstorysite.blogspot.com

    4. http://muslimahsejati96.blogspot.com

    5. http://seoranx-ladies.blogspot.com

    Okay kepada pemenang yang menang hadiah earphone PM saya dekat facebook alamat rumah awak. So saya boleh pos hadiah awak. Kalau awak tak bagi kami tidak dapat pos. Dan sekiranya awak lambat terima hadiah jangan marah okay? sebab pos hantar dari sabah pergi semenanjung lama dan kemungkinan kami juga sibuk dengan persekolahan.

    Kepada pemenang header dan cursor pula awak hanya perlu PM saya dekat facebook atau mention saya dekat twitter pasal header. segala-galanya dari awak semua. Nak font apa doodle apa semua awak yang bagi. Jangan suruh saya buat sendiri nanti burok susah T.T hehehe.

    K apa-apa pun saya nak ucapkan tahniah kepada pemenang 1st Ever Giveaway ni. Anda yang terbaik. *tak sia-sia print screen kan? ehehehe :3 k assalamu'alaikum....

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    12 Comments:

    Blogger Lissa LaLissa said...

    Waa.. Alhamdulillah., dapat jugak., hee~ >.< thankyou.. i'll give detail header tuu rightaway dekat FB kay~ hee

    21/1/13 
    Blogger Noor Najwa said...

    saya dah hantar detail kat fb..

    21/1/13 
    Blogger anis lvince said...

    alhamdulillah menang :D mcm mane nak nak tuntut header tu ?

    21/1/13 
    Blogger vendettatraveller said...

    wahh kite menang laaa :D heee thankss a lot !

    21/1/13 
    Blogger Cik Aichrah said...

    yeeaa dpat header ^^
    TQ lot dear ;)

    21/1/13 
    Blogger I am Me said...

    tahniah pda yg bertuah menang tuh. ;)

    21/1/13 
    Blogger Lissa LaLissa said...

    saya hantar detai dekat fanpage., ^^

    21/1/13 
    Blogger Cik Aichrah said...

    dah pm kat fb fanpge awk :)

    21/1/13 
    Blogger Aimi Wardina ♥ said...

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    JOM JOIN ! SURE MENANG ! TRUST ME KAK :)
    YOU WILL :)

    22/1/13 
    Blogger Aimi Wardina ♥ said...

    PLEASE PROMOTE MY GA :)

    22/1/13 
    Blogger Natasya Abu said...

    Ya allah tak sangka gila saya menang, btw thank you. Eh, kita takda facebook kita dm awk alamat kita kat twitter boleh kan ? Ni twitter kita --> @kewush :)

    23/1/13 
    Blogger Ratu Cinta said...

    saya pemenang earphone tuh ,, saya dah hantar alamat rumah saya dekat fanpage awak ye.. maaf lambat :)

    24/1/13 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D