Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Pure science and GA story
  • Freebies
  • Tutorial : Transparent Header (Photoscape)
  • Sambut New Year rumah Umi :D
  • Abang pergi sarawak :o
  • First Ever Giveaway Dah Tamat :)
  • Boleh buat tempahan :D yeah !
  • Tutorial : Cute twitter widget
  • PMR? ALHAMDULILLAH
  • hot story hari ni.


  • Older post                        Newer post

    new entry :D

    Hey sexy girl from kuala la la lumpur *Hey baby that's me I'll be on the dance floor. Haha

    - Assalamu'alaikum.
    Double yess siap juga akhirnya blog ni :* suka tidak? Ok sudah difikir masak-masak. Sekarang umur sudah hampir mencecah 16 tahun. Eh tua sudah? *Still muda okai. Jadi terfikir juga lah nak berbaju baru. Hehehe jadi aku try guna color grey and blue. Huhh :D happy gila dapat juga aku siapkan benda ni dalam beberapa jam. Alhamdulillah and know i got to go, cause esok aku nak bangun awal pergi sekolah. And then, lepas pulang sekolah aku kena buat header untuk pemenang. Best jugak jadi sponsor. :D Okay then, saya nak ingatkan kepada pemenang sila PM saya dekat facebook untuk buatkan header korang. Sebab aku ni dah tua cepat lupa. Hahaha *Evil laugh. Sorry erk kalau lambat sampai header korang. Maaf. Okay lah byeeee :*

    with love,
    Ayu

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D