Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Pemenang 1st Ever Giveaway !
  • Pemenang GA akan diumumkan tidak lama lagi
  • First Simple Giveaway by Nazarah
  • Cinta Vlog ;)
  • When I'm too lazy to answer :D
  • Tired :(
  • changee
  • new entry :D
  • Pure science and GA story
  • Freebies


  • Older post                        Newer post

    inspire me

    I have a lot things to do. Tapi aku tak tahu nak start mana dulu. So, sekarang nie otak aku bercelaru. Macam-macam ada dekat kepala hotak ni. Memang tekanan betul. I'm stress! Ingatkan tadi pagi aku akan jalan pergi CP. Tapi malangnya bapa aku ada kerja kena buat dekat sekolah. And now what?! Aku stuck dekat rumah yang membosankan nie. Huuuh !

    Okay, aku happy juga sebab dah ramai peserta tuntut hadiah. jadi kalau semua dah tuntut aku boleh fokus dengan pembelajaran aku balik. That's why lah aku selalu buka FB dan tengok detail and then. terus buat. Aku malas nak tangguh-tangguh, nanti bertimbun kerja. Hmm, pasal hadiah yang kena pos tu pulak. Insyaallah sabtu depan kita orang akan pos. if there is nothing problem lah. okay? okay? Hah! tiba-tiba pulak rasa hati ni jadi baik. tunggu lah entry selepas ini ada banyak freebies nak bagi. okay bye ! :*

    What do you think about biology, add-maths, physic and chemistry. They're awesome aite? okay love you :p

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    2 Comments:

    Blogger Shakira Pathi said...

    subjek-subjek tu memang best habis :D

    25/1/13 
    Blogger Superahah said...

    shakira pathi : i knew it :3

    26/1/13 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D