Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • inspire me
  • Pemenang 1st Ever Giveaway !
  • Pemenang GA akan diumumkan tidak lama lagi
  • First Simple Giveaway by Nazarah
  • Cinta Vlog ;)
  • When I'm too lazy to answer :D
  • Tired :(
  • changee
  • new entry :D
  • Pure science and GA story


  • Older post                        Newer post

    Freebies Header

    - Assalammu'alaiku dan selamat sejahtera wahai bloggers. Hari ini saya akan mempersembahkan hasil air tangan saya sendiri dengan membuat beberapa header dan dipersilakanlah guna.. no need to credit unless you re-freebies dan sebelum mengambil ini header komeng-komeng lerr dulu :3 hihi so, pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada Dafont.com untuk font-font yang cute miut belaka itu dan terima kasih kepada Mr. Google juga for the doodles and thank you very much :D

    here you gooo !














    Korang hanya perlu right-click dan save image as :)

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    4 Comments:

    Blogger Natasya Abu said...

    Saya amek satu :)

    26/1/13 
    Blogger Shakira Pathi said...

    seriously sangat comel header awak buat ni :D

    26/1/13 
    Blogger Superahah said...

    Shakira pathi : terima kasih :))

    26/1/13 
    Blogger me intan said...

    cantikk

    28/2/13 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D