Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • braces ?
  • Salam Jumaat
  • wordless thursday
  • Monday story
  • Err, too bad?
  • Nabila Medan's Giveaway!
  • Peserta Segmen 1st Ever Giveaway
  • yeaps !
  • Segmen : First Ever Giveaway by Me and Aliyea
  • Mengadu sekejap.


  • Older post                        Newer post

    PMR?


    - Assalammu'alaikum dan annyeong! Haha
    Tetiba pulak jadi kpop ni. Nak cerita sikit kenapa bunckface anti kpop ar? Walaupun aku bukan kpopers sangat tapi kalau boleh tidak payah lah anti-anti ni. Tak baik gitu. Nampak picture di atas tu? Kalau nampak bagus, kalau tidak nampak tidak bagus, better pergi kedai spek, check mata. Mana tau ada problem. Hahaha, merapu daa

    Ramai yang tertanya-tanya berapa hari bulan result PMR akan keluar. So, sebab tu lah aku update blog ni. Lagipun lama sudah juga tidak update blog. kui kui kui. Menurut pengetahuan aku PMR Result keluar beberapa hari sebelum christmast . So, maknanya di antara 19 hingga 25. Tapi aku target 19 lah. Pakcik aku tu pengarah. Tapi aku pun tidak tau lah pengarah apa. Yang penting dia memang konfom 19/12 ni. Tapi risau pula kalau salah. Tidak pasal-pasal aku yang kena bash. hahaha

    Aku tidak sabar nak ambik keputusan ni. Kepada warga blogger yang ambik PMR ni tahun. sama-sama figthing okay ! ok daaaa ~
    entry kali ni agak pendek sorry bye!

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D