Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • PMR?
  • braces ?
  • Salam Jumaat
  • wordless thursday
  • Monday story
  • Err, too bad?
  • Nabila Medan's Giveaway!
  • Peserta Segmen 1st Ever Giveaway
  • yeaps !
  • Segmen : First Ever Giveaway by Me and Aliyea


  • Older post                        Newer post

    hot story hari ni.



    Hai Assalamu'alaikum. hmm, well semua orang tahu yang tidak lama lagi result PMR akan keluar and i nervess gila sampai tidak tahu nak buat apa sekarang ni. Akhir-akhir ni perasaan ni tidak tentu arah. Banyak betul perkara yang buruk berlaku. Malang betul nasib tahun ni. Haih! bukan nak sumpah diri sendiri but, aku tak nak result aku rosak! omg omg. haha, harap-harap lah everything's gonna be okay. Ya Allah tak sabarnya. :*

    Ada something yang membuatkan jiwa raga hati dan sebagainya ni tidak sedap la. i mean tidak sedap hati, you all faham-fahamlah. Actually, memang baru-baru ni i merana sangat. Haih susah jugalah nak share public. Heheh :D Well, you all tak rindu i ke? lamanya dah tak update blog. heheeww :* anyway, kalau dah ambik result nanti share-share ok? janganlah sombong sangatt. ok la bye

    honest, Ayu a.k.a rahah :*

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D