Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Tutorial : Cute twitter widget
  • PMR? ALHAMDULILLAH
  • hot story hari ni.
  • PMR?
  • braces ?
  • Salam Jumaat
  • wordless thursday
  • Monday story
  • Err, too bad?
  • Nabila Medan's Giveaway!


  • Older post                        Newer post

    Boleh buat tempahan :D yeah !

    Jika ingin membuat tempahan sila PM saya di Facebook Siti Rahayu

    Syarat-syarat tempahan :
    • Serius ingin membuat tempahan
    • Edit full blog khas untuk pengguna blogskin sahaja
    • Boleh membuat pembayaran sebelum atau selepas  
    Cara pembayaran :
    • Bayar melalui topup Digi dan Celcom
    • Penempah hanya perlu beri pin topup
    Jenis tempahan dan harga

    Classic Template :
    • Full edit classic template (Edit blog, header dan footer) - RM 10
    • Boleh membuat sebarang tambahan (cbox, lagu, gadget) - Free of charges
    Menu tab bergambar :
    • 1 set - RM 3
    • Package edit + pemasangan - RM 5 
    Footer/Copyright bergambar :
    • Footer bersambung + tajuk + doodle or hiasan - RM 5
    • Package footer tidak bersambung + tajuk + hiasan dan pemasangan - RM5
    Header Transparent :
    • Bersambung dengan body (own interest) - RM 5
    • Boleh tambah doodle (bagi url) dan hiasan - Free of charges
    • Tidak bersambung dengan body - RM3
    Cursor Name :
    • Harga tetap - RM 2
    • Own interest (pemilihan font dan jenis pointer)
    Kepada yang berminat, harap maklum yaa, tempahan akan dibuka pada cuti sekolah sahaja. Sabtu dan Ahad dan pada cuti semester sekolah :D Terima kasih daun keladi lain kali order lagi :p Kalau nak order saya pada musim sekolah. PM saya pada hari jumaat, beri details yang lengkap, so pada hari sabtu saya edit mengedit. Pada hari Ahad awak akan dapat apa yang awak order :D

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D