Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • First Ever Giveaway Dah Tamat :)
  • Boleh buat tempahan :D yeah !
  • Tutorial : Cute twitter widget
  • PMR? ALHAMDULILLAH
  • hot story hari ni.
  • PMR?
  • braces ?
  • Salam Jumaat
  • wordless thursday
  • Monday story


  • Older post                        Newer post

    Abang pergi sarawak :o

    - Assalamu'alaiku dan hai semua warga beloger. :D
    Sekarang ni aku tengah bersiap. *sempat lagi update blog. Bersiap nak pergi mana? Aku kena pergi airport abang aku nak terbang pergi Kuching, Sarawak. Bestnyaaaa I jelly.

    Buat apa abang aku pergi sarawak?
    • Sebab dia ada terima panggilan. Jadi Pembantu makmal *Eh salah, Juruteknologi makmal, baru betul!. Dapat kerjalah katanyee *Baby AA.
    Jadi kami sekeluarga hantar dia pergi airport. Maklumlah dia dekat Kuching tu 2 Tahun. Mungkin raya baru pulang Sabah. Hmm, 2013 tanpa abang. *cehh macam satu jak abang kau. lol. Abang aku yang satu ni lain, lain daripada yang lain. Dialah abang yang paling pandai diantara abang-abang aku yang lain. *puji sikit. PMR dia straight A gituew, SPM 7A3B. Macam ada berani? Haha. Tidak dapat lah minta ajar add-math, bio, and fizik tahun depan. *nangis.

    Apa-apa pun semoga perjalanan pergi kuching tu selamat. Amin..

    Ada orang datang rumah tadi. Siapa?
    • Kawan abang aku dan itu crush aku. hahaha *tak malu. Kawan abang sendiri pun kena kebas. Hensem okay, pandai lagi dan peramah. PMR kami sama. 4A 4B ada jodoh. tapi dia tu umur abang aku. haha :D
    Tadi kawan abang aku tu datang. aku pula tengah bersiap pakai tudung. Lepas tu, terdengar orang bagi salam. Aku tengok lah melalui tingkap. Sekali dia tengok aku and then senyum . ohhh my goddd. Senyummu menawan hatiku. *kui kui kui. termuntah. hahaha memang lucu lol.

    Okay guys, i got to go. Dorang dah busy-busy dekat bawa. Aku pula sempat update. :D
    Publish,
    Ayu <3 

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    3 Comments:

    Blogger Lissa LaLissa said...

    waa bestnya.. ^^ hehe

    30/12/12 
    Blogger Nuri Aqilah said...

    Rezwan P kuching? o.o

    30/12/12 
    Blogger Superahah said...

    @nuri aqilah yaa. p kuching dia. :)

    30/12/12 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D