Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Segmen : First Ever Giveaway by Me and Aliyea
  • Mengadu sekejap.
  • Wokeh, cool lah?
  • Segmen grand blogwalking by nabila biela
  • Cuti Sekolah?
  • First Time!
  • oh my!
  • How's your day today?
  • what happen to me today
  • Hello sunshine


  • Older post                        Newer post

    yeaps !



    - Assalamu'alaikum dan selamat pagi :)
    Awal-awal pagi lagidah update blog. Wokeh, update blog ni sebab nak share sikit pasal ''Merlin''. Cerita ni best sekarang ada main dekat Tv3 every monday night. Tapi semalam aku tengok Merlin dekat Diva Universal, chanel 702. Best gilerr dorang lawan-lawan. Mama pun ikut sekali tengok, termasuklah juga abang dan bapa. Cerita ni sesuai untuk one family.

    Nak selit sikit pasal GA, tidak lama lagi saya akan update nama-nama peserta yang join so harap bersabar la ya. Hadiah tu  kami dah fikir nak bagi apa kepada yang bertuah. Mesti excited kan? Setakat dalam kepala hotak aku ada dah peserta yang bertuah tu. Nak tahu? Shhhhtt...secret. Hahah. Click sini kalau nak join ! Kalau nak cepat dapat hadiah tolonglah sebarkan pasal GA ni erk? nanti takut pula GA ni tidak mendapat sambutan, siapa yang rugi? Nobody.

    Okey, aku nak minta pendapat sikit dengan header yang baru aku buat. Kalau ramai orang cakap cantik. Aku akan buat kejutan untuk GA tu :3 komen la komen la ~


    Okey selamat berkomen bye bye !

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    2 Comments:

    Blogger *tashyra said...

    Assalamualaikum :)

    cute header :) i like it.

    21/11/12 
    Blogger The Star said...

    @tashyra thanks :D

    21/11/12 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D