Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Segmen grand blogwalking by nabila biela
  • Cuti Sekolah?
  • First Time!
  • oh my!
  • How's your day today?
  • what happen to me today
  • Hello sunshine
  • I was born thiss way
  • What a day
  • This is me


  • Older post                        Newer post

    Wokeh, cool lah?


    Hye dan Assalammu'alaikum..
    Macam mana dengan penampilan baru? Okey tidak? Tema blogskin kali ni semua warna Biru, sebab warna biru warna Favorite akuh *wink. Sebenarnya skin ni warna orange + coklat + hijau, tapi aku tidak minat color tu. So, aku tukar semua pergi warna biru. Maafkan saya ya, tapi saya tidak hilangkan credits, Sebab takut pemilik skin ni marah.

    Macam mana pula dengan header? Wokeh! header ''Cherry Bum'' ni sebenarnya warna hijau. Tapi aku photoshop kan header tu. Hehe, edit tukar color dekat photoshop. Nak tahu macam mana? Nanti aku buat satu tutor okey? So, malaslah aku nak cakap banyak-banyak. Kalau suka atau tidak skin ni, jangan lupa komen okey?

    See you next time ! Adios ...

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D