Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Cuti Sekolah?
  • First Time!
  • oh my!
  • How's your day today?
  • what happen to me today
  • Hello sunshine
  • I was born thiss way
  • What a day
  • This is me
  • check this out!


  • Older post                        Newer post

    Segmen grand blogwalking by nabila biela


    Hye dan Assalamu'alaikum. 
    Hari ni aku ada buat blogwalking. Jadi time nampak segmen ni aku follow jaa. Kalau korang nak join juga boleh pergi sini

    Segmen ni ada syarat dia. Tapi korang jangan risau sebab syarat tu tidak susah sangat, dia suruh follow dan like ja. So, mari kita follow ramai ramai. Banyak hadiah yang ditawarkan kepada pemenang ! :)

    Antara syarat syaratnya ialah:

    1) Follow blog (click)
    2) Buat satu entry dan tampalkan banner kat atas di entry anda (link kan ke blog ni)
    3) Letak link entry di komen entry ni
    4) Segmen berlangsung selama sebulan  (7/11-7/12)
    5)Wajib follow dan like page sponser segmen ni
    6) Bila senarai peserta diupdate,bolehlah follow antara satu sama lain.

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    12 Comments:

    Blogger UmmiAbi said...

    Singgah sini..Folo sini & Bw sini..
    Salam kenal..Ummi jg dr segmen yg sama..:)
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

    7/11/12 
    Blogger Miss Yanaa said...

    Yanaa dah folo & bw kat sini dari segmen yg sama..:)

    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    7/11/12 
    Blogger The Star said...

    @Yanathanks for coming :)

    9/11/12 
    Blogger The Star said...

    @ummi Thanks for coming!

    9/11/12 
    Blogger aynora nur said...

    BW & follow...salam suksess!

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    10/11/12 
    Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

    Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^)

    http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    12/11/12 
    Blogger #JemahAwesome said...

    Hai,dari segmen yang sama! Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    13/11/12 
    Blogger mselim3 said...

    saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini..if u free follow me k..

    http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    13/11/12 
    Blogger Ct Noraishah said...

    join..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    29/11/12 
    Blogger irwan alessa said...

    salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

    30/11/12 
    Blogger Emas Putih said...

    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    hai dari segmen sama :)

    3/12/12 
    Blogger Ina Ania said...

    datang dari segmen yang sama. jom singgah blog saya pula :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    5/12/12 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D