Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Peserta Segmen 1st Ever Giveaway
  • yeaps !
  • Segmen : First Ever Giveaway by Me and Aliyea
  • Mengadu sekejap.
  • Wokeh, cool lah?
  • Segmen grand blogwalking by nabila biela
  • Cuti Sekolah?
  • First Time!
  • oh my!
  • How's your day today?


  • Older post                        Newer post

    Nabila Medan's Giveaway!


    - Assalamu'alaikum, hari ni aku join segmen lagi. Ini kali kedua join segmen. Haha, First join menang tapi entahlah, tidak pula dapat misteri gift tu. Harap-harap saya bertuah kali ni :) Jom meriahkan segmen Nabila? klik banner kalau nak join :)

    tag : Aliyea - Hmmm, saya nak minta maaf saya dapat tag satu orang ja, sebab tidak ada kawan lain. Sorry :(

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    1 Comments:

    Blogger amer corner said...

    singgah dan follow . :D follow back ?
    semoga berjaya dalam giveaway nabila medan.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    27/11/12 

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D