Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • Nabila Medan's Giveaway!
  • Peserta Segmen 1st Ever Giveaway
  • yeaps !
  • Segmen : First Ever Giveaway by Me and Aliyea
  • Mengadu sekejap.
  • Wokeh, cool lah?
  • Segmen grand blogwalking by nabila biela
  • Cuti Sekolah?
  • First Time!
  • oh my!


  • Older post                        Newer post

    Err, too bad?


    - Assalamu'alaikum dan hai semua !
    Hari ni aku hupdate lagi blog ni. Nak cakap pasal GA? Hmm, agak sedih jugalah sebab baru 21 orang yang join. Tapi ini mungkin satu percubaan yang bagus. Lagipun kami adakan giveaway ni saja-saja ja, cari pengalaman. Bagus tu ada yang nak join daripada langsung tiada, kan rugi beli hadiah banyak-banyak. Memang banyak hadiah yang kami sediakan, Tapi kalau peserta sikit? Nak buat macam mana? Biarlah soalan tanpa jawapan..

    - Budak UPSR dah lepas, aku macam mana? Hmm, tak tau lah PMR aku ni macam mana. Hari ni 25, lagi 1 bulan result keluar. Walaupun result lama lagi keluar, aku rasa macam result nak keluar esok :( Takut sangat-sangat. Bilik ni sejuk sangat tula me'nervess'kan aku. lulss ! Anak buah aku UPSR dia mantap! Dia dapat 4A  1B cool gila. Aku dulu, cukup-cukup makan ja. haha, teserlah ke'pintaran'. Apa-apa pun congrats to her. Aku betul-betul tidak sangka yang budak ni dapat 4A? Bukannya budak tu tidak pandai tapi, dia lebih kepada hobi dia, menari dan menyanyi.

    - Aku fikir-fikir nak minta beli hadiah apa kalau result bagus. Terus terfikir nak beli iPhone. Wuhuu ! Excited sangat kalau boleh dapat iPhone. Tidak payah la iPhone 2 or 3 or 4 or 5 or 10 pun. I just need 1. Haha. Terfikir juga minta beli BB ataupun nama saintifik, Blackberry, boleh BBM dengan kawan-kawan. Tapi Whatsapp pun boleh guna juga. And then, terfikir lah juga nak shopping. Minta duit berapa ratus gitu terus shopping 1B or CP. Best jugak boleh lepaking dengan kawan? Which one should I choose? Okey pening kepala, kalau iphone aku nak sekali dengan cover dia macam gambar atas tu. Aku obsess dengan eiffel.

    - Aku check dekat Twitter tadi, ramai betul orang cakap pasal ''Lyana Evans'' nie? Siapakah manusia nak mamposs yang bernama ''Lyana Evans'' ini? Aku pun tidak kenal sangat perempuan nie. Tapi aku dengar, bukan dengar tapi baca orang tweet pasal perempuan nie. Dorang cakap perempuan ni maki-maki bapa dia sendiri memang anak derhaka. Jujurnya, aku pernah juga kecik hati dengan bapa aku, tapi tidaklah sampai maki-maki, nak mati? Neraka jawapannya. Aku kecik hati sebab perkara-perkara yang kecil ja. Ex : tidak bawa jalan, tidak kasih beli baju, ataupun makan makanan yang aku nak makan, tu jak. :3

    - Walauapapun, perempuan tu tidak dapat lari dari dosa yang telah dia lakukan. Hmmm, cepat betul dia jadi artis ''Twitter'' Publisiti murahan. Wokeh, naik semak kepala aku fikir pasal perempuan ni. And now, i got to go. Adios!

    p/s : sampai sekarang kau belum reply text, it's okey I believe in karma. And I'll make sure you will !

    Sincerely, 
    Superahah

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D