Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • what happen to me today
  • Hello sunshine
  • I was born thiss way
  • What a day
  • This is me
  • check this out!


  • Older post                        Newer post

    How's your day today?

    Hye + Assalamu'alaikum..

    I think today I'm fine but, last night I was shocked for the incident that happen to me suddenly. Hahaha.. Okay, the beginning of the story is when my friend call me last night. Her name is Erra, she call me last night and she want to tell me something that really important. So, I just picked up the phone and said "apa yang kau mahu bagitahu?" conversation begin ;-

    me; oi, apa yang kau mahu bagitahu?
    her; alah, malu pula aku mahu bagitahu kau ayu...
    me; (excited) cepat la apa?
    her; apa ni, aku sudah , erm...
    me; apa!? (Teriak) Ko sudah couple sama tu budak? Ohmaigadd
    her; ya..
    me; sama siapa? si panjang?
    her; ya.. si tiang lampu..
    me; (ketawa terbahak bahak) astagafirullah alazim..
    her; kenapa kau istigfar ni?
    me; terkejut gila babi...
    her; (ketawa)
    me; berapa lama sudah?
    her; mana ada lama, baru jak..

    me; yala! bila la?
    her; 13 hari yang lalu...
    me;

    Terkejut betul aku yang aku orang second dia bagitahu pasal ni. *tidak puas hati betul. Lepas tu boleh boleh dia cakap baru saja, padahal 13 hari yang lalu! 


    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D