Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • I was born thiss way
  • What a day
  • This is me
  • check this out!


  • Older post                        Newer post

    Hello sunshine

    Hye everybody + Assalamu'alaikum..

    Today I decide nak update blog, boring aku tak tahu nak buat apa.. Hari ni hari ahad, selalunya aku lambat bangun, tapi entah kenapa aku bangun awal hari ni? pelik   whatever la, but now aku tengah makan biskut sambil tekan-tekan keyboard. Makan biskut untuk sarapan? Hahaha.. tidak kesah la asalkan termakan..

    Aku nak cerita sikit pasal kemarin.. Makcik aku yang tinggal dekat KK tu ada datang rumah cousin beraya Aidiladha, so time kami semua menunggu makanan siap kena masak kami cerita-cerita la. Tetiba makcik aku cakap dekat aku kenapa aku jarang contact anak dia. Almaklumlah, cara kehidupan kami berbeza, dorang tinggal dekat bandar aku tinggal dekat pekan. Kan macam langit dengan bumi? banyak perbezaan.

    Then, makcik aku ada tanya lagi macam mana dengan exam PMR aku. Aku cakap jak la "boleh" Yakin jak boleh. Anak makcik aku tu sama umur dengann aku, so aku dengan cousin aku tu ambil PMR tahun ni sama-sama. Aku mahu cakap aku ni pandai, tidak juga pandai sangat, tapi cousin aku tu memang pandai la, sekarang ni dia sudah conform dapat 2A, iaitu science dan mathematics . Aku pulak conform 2A history dan Geografi. Korang rasa saingan yang mencabar ka ni?

    Makcik aku ada cakap lagi yang aku mesti layan cousin aku tu, sebab makcik aku cakap kalau cousin aku datang dekat rumah aku tidak layan dia. Aku bukan tidak mahu layan dia, but, I think she was the one yang susah betul mahu bawa berkomunikasi. *keluar sudah ayat sastera.
    Makcik aku cakap, yang aku mesti selalu contact dia dekat twitter atau facebook. Macam mana nak contact kalau kena block  kesian dekat aku. Tapi aku rasa makcik aku sudah cakap kot dekat anak dia tu..

    Walau apa pun yang terjadi aku redha jak. Kalau keputusan PMR aku keluar nanti lepas christmast tu bagus, aku bersyukur jak. Kalau tidak? nauzubillah. Aku tidak mahu keputusan aku tidak bagus!
    "Dear cousin, please be nice with me, I know it's too hard to fix our relationship as cousin best friend forever like when we're still young. But I believe that people can change and we can be like the past memories that we made together. Still remember when lalat mati kita kubur? funny right, but for me it's sweet memory"

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    0 Comments:

    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D