Superahah

Navigate
Status cinta :*

03/06/13 - Aku kena belajar hidup macam ni. Sampai bila kena terus layan perasaan. kan? Kau boleh hidup lah Ayu. Kau akan terus hidup sekiranya masih ada oksigen. Tapi tidak apabila sudah kehendakNya :') Saya yakin boleh!




Chit-chat


Past Tense

  • UiTM student.
  • Happy Raya!
  • SPM is just around the corner :(
  • RAMADHAN
  • vacation? ohh no
  • My Dream
  • Mahomiess for life :3
  • Excited dah nak Raya! :*
  • HAHA
  • Don't lie. I hate !


  • Older post                        

    UiTM student.

    assalamu'alaikum and hai everybody :)


    sorry ahh, lately ni aku busy. since now we are having final exam for diploma student in UiTM. class hari - hari packed sampai tiada masa mau buka blog. hari - hari menghadap laptop baca slide (tu pun klau rajin) atau tidur, atau lawan movie filipina romantik. tapi sekarang ni, adalah masa sikit untuk update blog. walaupun aku tau memang tidak ramai akan baca but at least i post something for the future, don't you think?

    well, nothing much to tell you guys, cuma aku mau bagi ucapan tahniah kepada sesiapa sahaja yang dapat tawaran temuduga untuk SPA8 tu. kawan - kawan yang dapat semua goodluck okeh! semoga semuanya berjalan dengan lancar :*

    jadi, macam biasalah... i will end my speech here. till we meet next time! if there is anything to be ask, just contact me at my twitter ok? bye you guys!

    twitter : @superahah

    I'm just an ordinary girl who live in an extraordinary life



    Post a Comment

    - Hye sudah baca entry ? Alhamdulillah.
    Do comment dear :D